2011. Dr. Barán-Kalász Ügyvédi Iroda

Serva Legem Et Lex Servabit Te!
BEMUTATKOZÁS ÖNÉLETRAJZ MEDIÁCIÓ KAPCSOLAT ENGLISH


Gazdasági ügyek       Szellemi alkotások, reklámjog       Hagyományos jogterületek

Tevékenységünk jelentős részét adják a gazdasági és cégjogi ügyek, valamint az ezekhez kapcsolódó teljes körű lakossági- és vállalati banki műveletek alkotják. Kiemelt jelentősséggel bír e körben az ingatlan beruházások (lakóparkok, szállodák és ipari ingatlanok) komplett, projekt-alapú jogi támogatása, illetve a projektekhez kapcsolódó jogi átvilágítások elvégzése. Ezek az ügycsoportok az iroda alapítójának és együttműködő partnereinek a hazai piac jelentős ingatlanfejlesztőivel, valamint hazai bankok jogi igazgatóságán eltöltött évtizedes tapasztalatának eredményeként alakultak ki.

A gazdasági jog keretén belül vállaljuk az üzleti élet magánjogi szerződéseinek elkészítését és véleményezését, a szerződéskötést megelőző üzleti tárgyalások és döntés-előkészítések jogi támogatását, az adatvédelmi szempontok érvényre juttatását.

A gazdasági ügyeken belül sajátos csoportot képez az internet alapú kereskedelmi szolgáltatásokkal összefüggő jogi feladatok megoldása, továbbá a gazdasági joggal kapcsolatos peres jogi képviseletet.